Besplatna dostava za Zvezdaru, Vračar i Karaburmu

Postanite naš član i zaradite poene kupujući

Kupite online i pokupite svoju porudžbinu

FELIX multipack sensations sos Govedina i piletina

265 din

Potpuna vlažna hrana za odrasle mačke. Dve kombinacije ukusa: sa komadićima govedine u želeu sa paradajzom i piletinom u želeu sa šargarepom.

Potpuna (vlažna) hrana za odrasle mačke. Neodoljiv obrok u 2 kombinacije ukusa: sa nežnim komadićima govedine u želeu sa paradajzom i piletinom u želeu sa šargarepom, izvor je esencijalnih omega-6 masnih kiselina sa pravom kombinacijom uravnoteženih minerala i vitamina.

Zadovoljava 100% dnevnih potreba Vaše mačke, ukoliko se serviraju u skladu sa uputstvom za hranjenje.

Feliks Sensations sa junećim želeom: Meso i proizvodi životinjskog porekla* (14%, od čega goveđe 4%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblji proizvodi, Povrće (0,9% dehidrirani paradajz, što odgovara 11% paradajza u želeu), Minerali , Razni šećeri.
* komadi: 44% Meso i proizvodi životinjskog porekla.
Feliks Sensations sa piletinom u želeu: Meso i proizvodi životinjskog porekla * (14%, od čega piletina 8%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblji proizvodi, Povrće (0,7% dehidrirana šargarepa što je ekvivalentno 8,5% šargarepe u želeu), Minerali , Razni šećeri.
* komadi: 44% Meso i proizvodi životinjskog porekla.

Količina

Sastav proizvoda:

Vlaga: 82,0% Proteini: 11,5% Sadržaj masti: 2,5% Sirovi pepeo: 2,5% Sirova vlakna: 0,05% Omega 6 masne kiseline/kisjeline: 0,4%