Besplatna dostava za Zvezdaru, Vračar i Karaburmu

Postanite naš član i zaradite poene kupujući

Kupite online i pokupite svoju porudžbinu

Bio PetActive Glucopet

1,140 din

Posebno formulisan dodatak ishrani koji pomaže našim kućnim ljubimcima da trče i igraju se onako kako žele, sa zdravim i jakim zglobovima.

Podrška kukova i zglobova pasa i mačaka.

Posebno formulisan dodatak ishrani koji pomaže našim kućnim ljubimcima da trče i igraju se onako kako žele, sa zdravim i jakim zglobovima.

Glukozamin je jedan od glavnih sastojaka vezivnog tkiva koji ima veoma važnu ulogu u skeletnom sistemu kućnih ljubimaca. Nalazi se u tetivama, ligamentima, intervertebralnim diskovima, ćelijskim zidovima, intraartikularnim jastučićima i tkivu hrskavice.

Hondroitin na sličan način funkcioniše kao gradivni blok tetiva, kože, tkiva hrskavice, sluzokože, vezivnog tkiva i očiju. Kada se uzimaju zajedno, glukozamin i hondroitin poboljšavaju efikasnost jedni drugih.

MSM (metil sulfonil metan) je izvor organskog sulfida, molekula antioksidansa i kritičnog minerala u strukturi hrskavice.

GlucoPet sadrži dovoljne količine svih vitamina i minerala potrebnih za kosti i zglobove, kao što su glukozamin, hondroitin sulfat i MSM, kao i vitamin C, vitamin D3 i mangan. Ovaj suplement smanjuje bol u zglobovima i predelima hrskavičnog tkiva, povećava otpornost i elastičnost. Pomaže da se olakša mobilnost kod starijih pasa i mačaka.

Količina

Sastav proizvoda:

Sastav: Glukozamin, Hondrotin sulfat, Metil sulfonil metan.